Lidmaatschap en contributie  (20-08-2016)

Lid worden
U kunt lid worden door u aan te melden via het contactformulier op deze website of u aan te melden via het secretariaat of op een van de trainingslocaties. 
Mocht u het nog niet zeker weten kom dan gerust eerst eens kijken bij een training of doe een keer (gratis) mee met een training.
U kunt het inschrijf formulier bekijken en wanneer u dat wilt printen, invullen en opsturen naar het secretariaat of afgeven aan de trainer op de door u bezochte locatie. U vindt het inschrijfformulier op de pagina
"Reglementen en formulieren" . Hierop zijn ook de geldende contributies vermeld.

Contributie
Met ingang van 1 januari 2016 zijn er verschillende contributies van kracht afhankelijk van de soort activiteiten en het aantal keren dat u deelneemt.  U vindt de hoogte van de contributies en bijbehorende activiteiten onder de knop "Contributie" op de eerder genoemde webpagina 
"Reglementen en formulieren"  
C
ontributies worden per kwartaal via automatische incasso geind.
 

Bijzondere regeling voor mensen met een minimum inkomen.
Leden uit verschillende gemeentes in de regio kunnen, indien zij daarvoor in aanmerking komen, gebruik maken van het 'Meedoen Arrangement' of een 'GelrePas' of vergelijkbare regelingen, waarmee de contibutie geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. De regeling geldt voor een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm.
Kijk voor meer informatie op de pagina 'Verenigingsnieuws'.