Lidmaatschap

Lid worden
U kunt lid worden door u aan te melden via een van de trainingslocaties of via het contactformulier op deze website. 
U kunt het inschrijfformulier bekijken en wanneer u dat wilt printen, invullen en opsturen naar het secretariaat of afgeven aan de train(st)er op de door u bezochte locatie.
Het inschrijfformulier is te vinden op de pagina “Documenten” . Op dit formulier zijn ook de geldende contributies vermeld.

Belangstelling of eerst maar eens kijken?
Heeft u belangstelling voor één of meer sporten, kom dan eens vrijblijvend kijken op één van onze trainingen. Meedoen mag ook (dan sportkleding meenemen).
Wilt u eerst meer inlichtingen of wilt u zich aanmelden, ga dan naar de contactpagina en vul het contactformulier in en de secretaris neemt contact met u op.

Contributie
Er zijn verschillende contributies van kracht, afhankelijk van de soort activiteiten en het aantal keren dat u deelneemt.  U vindt de hoogte van de contributies en bijbehorende activiteiten onder de knop “Contributie” op de eerder genoemde webpagina “Documenten”  
Contributie wordt per kwartaal via automatische incasso geïnd.

Bijzondere regeling voor mensen met een laag inkomen.
Leden uit verschillende gemeentes in de regio kunnen gebruik maken van het ‘Meedoen Arrangement’ of een ‘Gelre-Pas’ of vergelijkbare regelingen. Hierbij wordt de contributie geheel of gedeeltelijk vergoed. De regeling geldt voor een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm.
Of uw gemeente hieraan meedoet kunt u bij uw gemeente of de secretaris van de vereniging (via het contactformulier) achterhalen.

Documenten van de vereniging
Er is een Huishoudelijk Reglement van de vereniging, waarin allerlei gegevens en voorwaarden staan. Onder het blad “Documenten” van deze site kan dit document en ook andere stukken  worden bekeken of worden gedownload.