Lidmaatschap

Belangstelling of eerst maar eens kijken?
Heeft u belangstelling voor één of meer sporten, kom dan eens vrijblijvend kijken op één van onze trainingslocaties. Meedoen mag ook (dan sport- of zwemkleding meenemen).
Wilt u andere informatie, ga dan naar de contactpagina en vul het contactformulier in en de secretaris neemt contact met u op.

Lid worden
U kunt lid worden door u aan te melden bij het kaderlid op een van de trainingslocaties of via het contactformulier op deze website. 
U mag altijd een aantal keren gratis meedoen om voor uzelf te kijken of deze gekozen activiteit iets voor u is.
Ter informatie is het inschrijfformulier te vinden op de subpagina “Documenten” onder de pagina “Verenigingszaken”.

Contributie
Er zijn verschillende contributies van kracht, afhankelijk van de soort activiteit en het aantal keren dat u per week deelneemt.  U vindt de hoogte van de contributies en bijbehorende activiteiten onder de subpagina “Documenten” van de pagina “Verenigingszaken”.  
Contributie wordt per kwartaal via automatische incasso geïnd.

Bijzondere regeling voor mensen met een laag inkomen.
Leden uit verschillende gemeentes in de regio kunnen gebruik maken van het ‘Meedoen Arrangement’ of een ‘Gelre-Pas’ of vergelijkbare regelingen. Hierbij wordt de contributie geheel of gedeeltelijk vergoed. De regeling geldt voor een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm.
Of uw gemeente hieraan meedoet kunt u bij uw gemeente of de secretaris van de vereniging (via het contactformulier) achterhalen.

Documenten van de vereniging
Er is een Huishoudelijk Reglement van de vereniging, waarin allerlei informatie staat. Onder het blad “Documenten” van deze site kan dit document en ook andere stukken  worden bekeken of worden gedownload.